Landhekken

Een landhek is een functionele poort voor afsluiting van landelijke gebieden en weiden. De poort wordt meestal uitgevoerd in eiken, maar kan ook uitgevoerd worden in Douglas of Lariks. De poort is doorgaans 1.00m. hoog en verkrijgbaar in standaard doorritbreedtes van 3.50m. en 4.00m.

Landhekken in alle soorten en maten

Houdt u van het echte buitenleven? Kies dan voor de uitstraling van de houten poorten en landhekken van Wilms Houtbewerking en blijft dicht bij de natuur. Hout is bij uitstek geschikt voor gebruik in de natuur en in het landschap. Doordat wij gebruik maken van degelijke houtsoorten zoals eikenhout geven zij op duurzame wijze sfeer aan het landschap. Robuust, authentiek en ambachtelijk zijn enkele kreten die zeker op onze houten landhekken van toepassing zijn.

Bekijk alle landhekken

Onze producten zijn leverbaar in diverse standaarduitvoering maar natuurlijk kunnen wij in de meeste gevallen uw wensen keurig op maat realiseren. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en onze ideeen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Onze producten zijn leverbaar in diverse standaarduitvoeringen maar natuurlijk kunnen wij in de meeste gevallen uw wensen keurig op maat realiseren.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en onze ideeën? Bel dan 0592-261022 of stuur ons een bericht.