Over Wilms

Geschiedenis van het bedrijf

Wilms Houtbewerking is een bedrijf dat sinds drie generaties overging van vader op zoon. De oorspronkelijke stelmakerij waar boerengereedschap werd gemaakt is opgericht in 1925. Tegenwoordig worden er vooral landhekken, draaipoorten, kapschuren, overkappingen ed. gemaakt.

Ambachtelijke werkwijze

Wilms Houtbewerking is een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf. De huidige eigenaar, Anne Wilms, is bijna 50 jaar actief binnen het vak. De groei van stelmakerij naar houtbewerkingsbedrijf is langzaam maar bewust verlopen.
 
Het oog voor kleinschaligheid en kwaliteit van werken is nooit verloren gegaan. Aandacht voor de wensen van de klant en goede afspraken voor en tijdens de voortgang van het project.
 

Werkwijze Wilms Houtbewerking

Wilms Houtbewerking is een kleinschalig bedrijf waar ambachtelijke houtproducten worden vervaardigd. Vaak heeft de opdrachtgever een idee in zijn hoofd over stijlen, vormen en eisen voor het gebruik.
 
Tijdens een gesprek met ons wordt de klant geïnformeerd over standaard modellen, maar natuurlijk ook over mogelijkheden voor producten op maat. Door de kleinschaligheid van het bedrijf, kan Wilms Houtbewerking zich flexibel opstellen en zich aan de wens van de klant aanpassen.

Wilt u meer informatie?

Onze producten zijn leverbaar in diverse standaarduitvoeringen maar natuurlijk kunnen wij in de meeste gevallen uw wensen keurig op maat realiseren.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en onze ideeën? Bel dan 0592-261022 of stuur ons een bericht.